Don Juan de Bradu săltat de polițiști! Femei rămase fără bani și cu inima frântă!

0

Cinci femei au rămas fără bani și cu inimile frânte din cauza unui bărbat în vârstă de 50 de ani din comuna Bradu. „Don Juan-ul” argeșean își racola victimele pe internet, le făcea să se îndrăgostească de el, iar ulterior, sub diferite pretexte, le cerea bani pentru a-și repara una, alta în casă, pentru intervenții medicale. Bineînțeles că banii erau folosiți pentru altceva, dar când îi ieșea „șmecheria”, acesta nu mai răspundea la telefon și trecea la următoarea victimă.

Aproape un an i-a mers schema, până când, recent, după o vizită la ultima femeie pe care o făcuse să se îndrăgostească de el, nu a putut să se abțină și a furat o sumă de banii pe care victima îi ținea în casă. Femeia a făcut plângere la poliție, iar în cursul zilei de ieri bărbatul a fost identificat de oamenii legii, dus la audieri, iar după administrarea probatoriului a fost reținut, inițial, pentru 24 ore, iar ulterior a fost pus de către judecătorii piteșteni sub control judiciar. Între timp, judiciariștii au finalizat cercetările între timp și au transmis dosarul către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de arestare preventivă.

CITEȘTE ȘI: RĂMAS BUN, DOMNULE DOCTOR! COLONELUL RADU LAURENȚIU VA FI CONDUS PE ULTIMUL DRUM! AFLĂ CÂND!

„În ziua de 28 februarie, poliţiştii de investigații criminale din cadrul Secţiei 3 Po liţie Piteşti au finalizat cercetările în mai multe dosare penale, aflate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune și furt, conform art. 244 și 228 din Codul Penal.

Din cercetări s-a reținut că, în perioada februarie 2022–ianuarie 2023, un bărbat de 50 de ani, din Bradu, ar fi indus în eroare cinci persoane vătămate, pe fondul unor pretinse prietenii și prin prezentarea ca adevărată a unor împrejurări nereale, și ar fi obținut sau și-ar fi însușit sume de bani și bijuterii.

Ca urmare a activității infracționale, cel în cauză ar fi obținut aproximativ 10.000 de lei, 2.500 de euro și bijuterii din metale prețioase.

Reamintim faptul că, în ziua de 08 februarie, după administrarea probatoriului, bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, ulterior fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de trimitere în judecată” transmite IPJ Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata