Donald Trump, surpriză de proporții! Ce pregătește pentru 2024 la Casa Albă!

0

Fostul președinte american, Donald Trump, a venit recent cu un anunț care a surprins pe toată lumea. Acesta susține faptul că pregătește o candidatură în familie pentru 2024, iar analiștii se așteaptă să candideze în tandem cu fiica sa Ivanka.

Trump, o nouă candidatură în 2024

Recent, Donald Trump a sugerat că ar putea candida din nou la funcția de președinte, în 2024. El a făcut aceste referiri la Conferința de acțiune politică conservatoare (CPAC). Fostul președinte a declarat că-i va „bate” pe democrați pentru „a treia oară”. Potrivit Bloomberg, Donald Trump le spune aliaților că are în vedere cu tărie o nouă candidatură la președinție în 2024. În aceste condiții, apropiații săi vor ca acesta să aleagă pe altcineva în locul vicepreședintelui Mike Pence. În aceste condiții, analiștii sunt de părere că Donald Trump ar putea apela la familie. El va candida în tandem cu unul dintre membrii familiei sale. Acesta a sugerat că ar fi vorba despre unul dintre copiii fostului președinte, Junior, Ivanka sau Lara.

A afirmat că fiica sa Ivanka este capabilă să devină prima femeie președinte american

De altfel, Donald Trump a a afirmat că fiica sa Ivanka este capabilă să devină prima femeie președinte american. În mandatul tatălui său de la Casa Albă, Ivanka a fost consilier al președintelui. De asemenea, ea a lucrat și la Biroulu de inițiative economice și antreprenoriat.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata