Donație importantă pentru spitalul Câmpulung!

Donație importantă penstru spitalul Câmpulung! De data aceasta investiția vine în sprijinul nou născuţilor. Organizaţia Salvaţi Copiii a dotat către secţia de neonatologie a spitalului echipamente în valoare de 14.000 euro.

Medicii de la maternitatea din Câmpulung s-au alăturat campaniei Salvaţi Copiii, de combatere a mortalităţii infantile, prin dotarea secţiei de Terapie Neonatală cu aparatură medicală vitală salvării copiilor năşcuţi prematur.
În urma datelor centralizate şi a solicitărilor primite, organizaţia a dotat spitalul din Câmpulung cu o masă radiantă, un compresor şi un aspirator chirurgical.

Miercuri, la sediul administrativ al Spitalului din Câmpulung a fost susţinută o conferinţă de presă susţinută de managerul Spitalului din Câmpulung, Alexe Nicolae, preşedintele Filialei Argeş Salvaţi Copiii, Dumitra Sima, coordonatorul Programelor de Reducere a Mortalităţii Infantile, Ştefania Mircea, viceprimarul municipiului Câmpulung, Mărgărin Blidaru şi directorul Economic al spitalului, Marinela Cristian.

Conferinţa a fost deschisă de managerul spitalului: „Mulţumim Organizaţiei Salvaţi Copiii pentru donaţie şi pentru că şi-a îndreptat atenţia, pentru prima dată, către spitalul nostru. Donaţia este de o importanţă majoră în asigurarea celui mai bun mediu termic pentru cei mai mici şi pentru asigurarea pe termen lung a unei dezvoltări normale”, a declarat managerul Alexe Nicolae.
De-a lungul anilor, Salvaţi Copiii a donat aparatură medicală maternităţilor din Argeş, în valoare totală de 82.900 de euro.

În ultimii opt ani, Salvați Copiii România a investit aproximativ cinci milioane de euro în dotarea a 96 de maternități și secții de nou-născuți din toate județele țării, cu peste 630 de echipamente medicale, care au ajutat la supraviețuirea a peste 72.000 de copii.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.