Dosarul „Neveste pe centură”: un proxenet în spatele gratiilor, iar ceilalți trei – interzis să vorbească cu soțiile traficate!

Unul dintre proxeneții reținuți seara trecută în dosarul „Neveste pe centură” a fost arestat preventiv pentru 30 zile, iar ceilalți trei „pești” au primit control judiciar. După ce și-au petrecut noaptea în arest, cei patru bărbați au fost prezentați în cursul zilei de astăzi în fața instanței care au dat sentințele. De asemenea, cei lăsați în libertate nu au voie să ia legătura cu femeiele pe care le forțau să se prostitueze pe centura Piteștiului.

Vă reamntim că două femei care erau soțiile proxeneților, iar alte două care erau concubine și-au vândut trupul forțat pe celebra centură ocolitoare din Pitești. După o perioadă în care au fost filați, cei patru proxeneți au fost săltați de oamenii legii, au fost duși la audieri, iar ulterior au fost reținuți pentru 24 de ore.

Cinci Percheziții în Argeș și Dâmbovița

În ziua de 14 iunie a.c, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind sâvârșirea infracțiunii de proxenetism, constând în determinarea sau înlesnirea practicării prostituției, pe raza municipiului Pitești, și au reținut patru persoane, cu vârste cuprinse între 19 și 39 de ani.

Pentru administrarea probatoriului, în dimineața zilei de 14 iunie, polițiștii de investigații criminale piteșteni, sub coordonarea directă a prosurorului de caz, au efectuat 5 percheziții domiciliare, la locuințele celor bănuiți. Cu ocazia perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate două telefoane mobile, suma de aproximativ 1.000 de lei, precum și alte mijloace de probă.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.