Dotări la nivel european în școlile din Bradu! Anunțul primarului Stroe!

0

Calculatoare noi, laptop-uri, table interactive de ultimă generați sunt doar o parte din dotările care îi așteaptă începând de astăzi pe elevii din comuna Bradu. Administrația locală a făcut eforturi și în acest an, astfel încât copiii să aibă condiții moderne pentru a studia, dar și pentru ca profesorii să fie ajutați în misiunea lor de a modela viitorul elevilor. De asemenea, edilul Dan Stroe a anunțat că au fost dotate laboratoarele de fizică, biologie sau chimie cu toate instrumentele necesare.

CITEȘTE ȘI: TRAGEDIE! ÎNSĂRCINATĂ ÎN 8 LUNI-A SFÂRȘIT ÎN MÂINILE FOSTULUI SOȚ! UCISĂ CU SÂNGE RECE!

„Dragi brădeni,

Iată că a sosit din nou momentul primului clopoțel!

Acest început de an școlar, îi întâmpină pe elevii noștri cu noi soluții tehnice menite sa-i sprijine în procesul de învățare, să le stimuleze creativitatea, și să le lărgească orizontul cunoașterii.

Mă îngrijesc ca fiecare elev din localitatea noastră să aibă acces la cele mai noi metode gândite pentru a perfecționa procesul de predare, și de asemenea să ajutăm profesorii în misiunea lor de a modela viitorul copiilor noștri.

S-au achiziționat în acest scop, desktopuri, table interactive, laptop-uri, sisteme de sunet, camere de video conferință, multifuncționale etc. Au fost dotate laboratoarele de fizică, chimie, biologie, geografie și matematică, cu toate instrumentele necesare susținerii procesului educativ, toate aceste materiale de lucru fiind la standarde europene.

Dragi elevi, să nu uitați că fiecare zi de școală este o oportunitate de a învăța și de a crește. Cu pasiune și determinare, veți depăși orice provocare și veți atinge înălțimile dorite. Vă doresc un an școlar frumos și plin de reușite!” este mesajul transmis de edilul Dan Stroe.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata