Două camioane au produs un adevărat carambol!

Două camioane au produs un adevărat carambol! Accidentul s-a produs pe variant oraşului, în apropierea intersecţiei de la blocurile Turn.

Totul s-a produs atunci când un şofer de pe un camion, a frânat. Ion B. de 67 de ani din Câmpulung conducea primul camion. Omul a frânat.

În spate, în trafic se afla un autoturism marca Logan condus de Ştefan D. de 50 de ani din Cetăţeni. În Logan se mai afla Ilie M. de 51 de ani din Valea Mare Pravăţ. Pasagerul stătea pe bancheta din spate.

În spatele acestui autoturism, tot în trafic era Ionuţ V. de 47 de ani din Mioarele, care conducea un alt camion. Acest ultimo şofer a frânat, însă mastodontul nu s-a oprit la timp, astfel ca a izbit Loganul care a fost aruncat în primul camion.

Chiar dacă această întâmplare se putea sfârşi cu vătămarea corporal gravă a celor doi din Logan, din fericire nu a fost aşa, doar pasagerul Ilie M. a acuzat dureri la nivel cervical.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă a Poliţiei Câmpulung. Cadrele Biroului Rutier au testat conducatorii auto, rezultatul fiind negativ.

În cauză poliţiştii musceleni au demarat cercetările pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment rutier.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.