Două femei spulberate după ce au ieșit de la biserică! Ambele sunt în stare critică!

0

Două femei au ajuns în stare gravă la spital după ce au fost lovite din plin de o mașină la scurt timp după ce au ieșit de la slujba de Sf. Ștefan. Din primele informații, victimele ieșiseră din biserică și mergeau spre casă în momentul în care autoturismul lăsat neasigurat s-a pus în mișcare și le-a lovit din plin.

CITEȘTE ȘI: „NU VREAU SĂ DEVIN ȚAP ISPĂȘITOR!”- ȘEFUL ANPC DESPRE TRAGEDIA DE LA FERMA DACILOR!

În urma impactului, victimele, de 66 şi 68 de ani, soția fostului preot din sat și prietena ei, soția cantorului, au rămas blocate sub autoturism. Până la sosirea salvatorilor, acestea au fost scoase de către localnici. Echipajele medicale sosite la fața locului le-au acordat primele îngrijri medicale, iar ulterior una dintre femei a fost transportată la spital cu elicopterul, iar cealaltă cu o ambulanță.

Locotenent Adrian Chețan, comandant detașament de pompieri Târnăveni: Un autoturism care era parţial staţionat pe carosabil a venit cu spatele lovind două victime, acestea fiind surprinse sub autoturism.

Proprietara: Da. Şi a pornit. Când a ieşit lumea de la biserică, cred că a pornit maşina singură. Da, a fost trasă, sus (n.r. frâna de mână).

Constantin Săpătoru UPU SMURD Târgu Mureş: Am găsit două paciente una din ele inconştientă, cealaltă în stare destul de gravă, cu status mental alterat, care au necesitat măsuri specifice.

Dr. Constantin Săpătoru UPU SMURD Târgu Mureș: Despre prognostic ce vă pot spune, pacientele sunt în stare foarte gravă.

În dosarul penal deschis în acest caz, pentru vătămare corporală din culpă, poliţiştii au dispus expertizarea tehnică a maşinii pentru a se stabili dacă a fost vorba despre o defecţiune tehnică, aşa cum susţine şoferiţa, sau despre o neasigurare corespunzătore.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata