Două investiții inaugurate de Consiliul Județean Argeș! Află unde!

0

Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean Argeș, a participat duminică, 6 iunie, la inaugurare podului din punctul Valea Teascului, din comuna Mușătești. Podul face legătura între satul Stroești și cătunul Rudari și este singura cale de acces din zonă. Investiția s-a ridicat la aproximativ 1,5 milioane lei, iar lucrarea a fost realizată de  R.M.R. Argeș S.A. din Curtea de Argeș.

Un alt obiectiv inaugurat tot pe data de 6 iunie, la Mușătești, a fost un teren de minifotbal. Principalii beneficiarii ai acestei investiții sunt copiii, elevi ai școlilor din comună, care sunt încurajați să facă sport.  Lucrarea a fost realizată de SC ElectroConstruct Depozit SRL . Ambele investiții au fost realizate cu bani din bugetul local și de la Consiliului Județean Argeș.

Alături de comunitatea locală și de primarul Constantin Oancea au fost: deputații Aurel Bălășoiu, Nicolae Pavelescu, Remus Mihalcea, vicepreședinții Consiliului Județean, Marius Nicolaescu și Adrian Bughiu, administratorul public Marius – Cristian Puiu și prefectul județului Argeș, Emilia Mateescu.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata