Două jucătoare de top la SCM Universitatea Piteşti

După 15 ani de absenţă, Piteştiul reintă în circuitul naţional de handbal feminin, cu două echipe care vor activa în aceeaşi serie din Divizia A. Prima se numeşte SCM Universitatea Piteşti şi va fi condusă de Paul Mihăilă, Victor Neagu şi Ghiocel Bejinariu, iar cealaltă va purta denumirea de Handbal Club Argeş Muntenia şi va fi antrenată de Nadina Dumitru.
Au în lot 19 jucătoare
Pe piaţa transferurilor, cel mai bine s-a mişcat până acum SCM Universitatea Piteşti, care a reuşit să pună mâna pe două jucătoare de top. Este vorba despre portăriţa Stăncuţa Guiu şi de coordonatorul de joc Roxana Gheorghe, ambele cu trecut la Oltchim Rm. Vâlcea şi la Gyor (Ungaria). „Momentan suntem mulţumiţi de ceea ce am realizat. Avem în lot 19 jucătoare, în marea lor majoritate din Piteşti, tinere de perspectivă, şi sperăm să mai putem face cel puţin două achiziţii”, spune Paul Mihăilă, prodecan la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport din Piteşti. Fiind la început de drum, obiectivul echipei SCM Universitatea Piteşti în noul sezon va fi clasarea pe un loc cât mai bun. „Am luat-o de la zero cu totul. Este foarte greu, însă, uşor, uşor, ne vom pune la punct sub toate aspectele. Despre seria în care vom activa nu ştim foarte multe lucruri. Cert este că am fost repartizaţi în Seria Vest, formată din 14 echipe, din care ultimele două vor retrograda, iar prima clasată va promova în prima ligă. Este prematur să vorbim acum despre locul pe care îl vom ocupa la finele sezonului. Noi vrem să fim cât mai sus”, conchide Paul Mihăilă.
Echipele din Piteşti, adversare în prima etapă
Altfel, campionatul în Divizia A va începe pe 16 septembrie, şi chiar din prima etapă cele două echipe aregeşene vor fi adversare directe. „Nu ştim nimic nici despre cealaltă echipă din Piteşti care este în serie cu noi. Asta deoarece până acum ne-a preocupat decât echipa noastră, pentru că, repet, avem mult de muncă. Ideea este că primul meci va fi în deplasare pentru noi şi normal, că vrem să câştigăm”, spune fostul Mihăilă.
Mihăilă are de ales între statutul de observator şi cel de antrenor
În privinţa băncii tehnice de la SCM Universitatea Piteşti un singur aspect mai trebuie lămurit. Fiind observator federal, Paul Mihăilă nu poate deţine în acelaşi timp şi funcţia de antrenor. În aceeaşi situaţie se află şi Ghiocel Bejinariu. „Încă nu am luat o decizie în acest sens. Oricum, avem doi antrenori, pe Victor Neagu şi pe Cătălin Gheţi. Este posibil ca în această formulă eu să fiu director tehnic. Vedem…”, completează Paul Mihăilă. SCM Universitatea Piteşti va susţine toate meciurile de pe teren propriu, în noul sezon competiţional, în sala nouă de sport de la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport din Piteşti, acolo unde actualmente jucătoarele îşi desfăşoară toate antrenamentele.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.