Două săptămâni, antrenamente de menţinere!

Deşi turul campionatului s-a terminat, jucătorii de la F.C. Argeş nu au intrat în vacanţă. Antrenorul Iulian Crivac va mai ţine „în priză” lotul de jucători încă două săptămâni, după care le va da vacanţă. „Nu intrăm încă în vacanţă, ci vom continua cu antrenamente uşoare, de menţinere. Perioada de pauză este foarte mare; de la 1 decembrie, când am terminat turul, până la 9 martie, când va începe returul, sunt peste trei luni, mai precis peste 13 săptămâni, perioadă extrem de mare. În plus, şi vremea este pro­pice antrenamentelor de întreţinere cum avem noi nevoie”, spunea Crivac.
Mesajul lui Crivac: „Unii jucători s-au eliminat singuri!“
Cu toate că tehnicianul Argeşului era nemulţumit de prestaţia mai multor jucători în acest tur de campionat, Crivac s-a ferit să îi nominalizeze. În schimb, le-a transmis un mesaj din care să înţeleagă faptul că vor fi daţi afară în această pauză competiţională. „Sunt mai mulţi jucători care singuri s-au eliminat, şi este normal că ne vom despărţi de ei.  Deocamdată nu are rost să le dau numele, dar sunt unii din apărare care au <stat> pe teren şi în ultimul meci din tur, cel cu Damila Măciuca. Pe cei de care ne vom despărţi nu-i veţi mai vedea la pregătiri cu lotul nostru”,  mai spunea antrenorul Crivac.
Primul pe listă: mijlocaşul Sorin Nicolescu
Şi dacă în această perioadă de întrerupere a campionatului vor pleca mai mulţi jucători, deja este o listă cu alţi fotbalişti care vor fi aduşi la F.C. Argeş. În capul listei este mijlocaşul Sorin Nicolescu de la SCM Argeş Piteşti, jucător pe care antrenorul Cristi Negru l-a dat afară de la echipă în urmă cu 10 zile, împreună cu alţi patru jucători.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.