Două sensuri unice instituite astăzi, în Pitești!

0
Primăria Municipiului Piteşti, prin Administrația Domeniului Public, a instituit astăzi, 15 iulie 2022, două sensuri unice:
– unul, pe aleea carosabilă care face legătura între strada Stejarului și Bulevardul 1 Decembrie 1918, printre blocurile D1 și A26, respectiv între blocurile M8 și M6a+M8a, cu sensul de circulație dinspre strada Stejarului. La ieșirea în Bulevardul 1 Decembrie 1918, autovehiculele vor vira obligatoriu la dreapta. Măsura a fost adoptată conform avizării Comisiei de circulație, din data de 25.05.2022, în vederea fluidizării traficului din zonă.
– al doilea, pe aleea Dr. Thoma Ionescu, pe tronsonul cuprins între intersecțiile cu strada Mihai Chițescu și Bulevardul 1 Decembrie 1918, cu circulația autovehiculelor către bulevard, conform avizării Comisiei de circulație, din data de 07.06.2022.
Participanții la trafic sunt rugați să circule cu atenție în zonă, să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră pentru evitarea incidentelor.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata