Dr Adrian Tase a avut un an plin de succese

Anul care s-a încheiat a fost unul plin pentru renumitul cardiolog Adrian Tase.  Pacienții s-au situat, așa cum era și normal, pe lista priorităților medicului, însă printre picături și-a găsit timp să publice mai multe articole în cunoscute reviste de profil  sau să participe cu expuneri atent documentate la diverse conferințe din străinătate. Per total, cardiologul a avut un an plin de succese, care îi vor da forță să continue să continue cu noi proiecte și în acest an.
Conferințe în America, Amsterdam și Istanbul
Printre activitățile notabile ale medicului enumerăm un articol publicat în European Journal of Heart Failure în care Adrian Tase este coautor al preşedintelui Societăţii Europene de Cardiologie Michel Komajda; Prezentare orală la Congresul European de Cardiologie Amsterdam; Participare la congresele American College of Cardiology, Asian Pacific Society of Cardiology, American Heart Association; Conferinţă medicală susţinută la Istanbul; Participarea cu lucrări şi conferinţe ştiinţifice la congresele naţionale ale Societăţii Române de Cardiologie, Societăţii Române de Medicină Internă, Societăţii Române de Medicină de Laborator, Societăţii Române de Cronobiologie ;Activitate didactică cu studenţi şi masteranzi; Participarea în comisii de doctorat; Medic coordonator al Unităţii de Supraveghere şi Tratament Avansat pentru pacienţii Cardiaci Critici (USTACC) din Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti; Conferinţă publică în „stilul dr. Oz” la Biblioteca Judeţeană Dinicu Golescu Piteşti; Sărbătorirea a 50 de ani cardiologie argeşeană – dr. Ion Fridman, 40 de ani de la înfiinţarea secţiei de cardiologie a Spitalului Judeţean – dr. Corneliu Nae, 60 de sesiuni ştiinţifice ale Filialei Argeş a Societăţii Române de Cardiologie.
Urmează să prezinte lucrări la Washington, Tel Aviv și Melbourne
Și așteptările pentru anul 2014 sun foarte mari și asta pentru că medicul Adrian Tase pregătește mai multe lucrări prin care va reprezenta țara noastră la cele mai importante manifestări de profil. Tase va continua publicarea de articole în reviste cotate de specialitate; Pregăteşte participarea la congresele medicale naţionale: două prezentări la Conferinţa Naţională a Grupurilor de Lucru în Cardiologie de la Sibiu, o conferinţă şi două lucrări originale la Congresul Naţional de Cardiologie de la Sinaia, o conferinţă la Congresul Naţional de Medicină Internă (Călimăneşti), o prezentare la Congresul Naţional de Medicină de Laborator (Sibiu), o prezentare la Congresul Naţional de Cronobiologie (Bucureşti), etc. Pregăteşte reprezentarea internaţională prin lucrări originale: una de cardiooncologie la Congresul Colegiului de Cardiologie American de la Washington, una de farmacologie cardiovasculară la Congresul Societăţii Israeliene de Cardiologie de la Tel Aviv, şi două (cardionefrologie şi cardiooncologie) la Congresul Mondial de Cardiologie de la Melbourne.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.