Dragoş Pătraru RECIDIVEAZĂ: Atac la adresa televiziunii care l-a angajat

Dragoș Pătraru a reluat emisiunea de satiră „Starea Nației”. În stilul caracteristic, Pătraru nu menajează deloc televiziunile care îi găzduiesc show-ul.

„Despre domnul Iohannis avem voie să vorbim aici, la TVR? Întreb, să știu, că ieri și alaltăieri s-a nimerit să nu fie. Ia, ia, copii, mai încet acolo. Înțeleg că sunteți bucuroși că începe școala, însă domnul președinte are nevoie de odihnă,” și-a început Dragoș Pătraru partea din emisiune în care a vorbit despre vizita pe care președintele României o va face la New York, dar și despre achizițiile de armament făcute de țara noastră.

Dragoș Pătraru s-a aflat în mijlocul unor adevărate controverse după ce a criticat în emisiunile sale atât TVR și Digi 24, acolo unde realiza show-ul de divertisment. În ambele cazuri, Pătraru a decis să încheie colaborarea, pentru ca în cele din urmă să se întoarcă la televiziunea publică.

Ultima dată, realizatorul a criticat în termeni duri postul Digi după ce subiectul dosarului RCS-Intact a fost ignorat în totalitate la jurnalele de știri, deși în spațiul public circula o înregistrare compromițătoare, amplu discutată pe toate canalele de știri.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.