Dramă în familia afaceristului John Brănescu! Motivul pentru care fratele său a încercat să se sinucidă!

0

Dramă în familia afaceristului John Brănescu! Motivul pentru care fratele său a încercat să se sinucidă! Cunoscutul medic argeșean, Nicușor Brănescu, fratele omului de afaceri, John Brănescu, a suferit o intervenție chirurgicală, în aceste momente starea sa de sănătate fiind delicată. Medicii duc o luptă contra cronometru pentru a-i salva viața după de medicul a fost găsit în locuință, chiar de către fiica sa, împușcat în cap.

CITEȘTE ȘI: ȘOCANT! UN CUNOSCUT MEDIC ARGEȘEAN-GĂSIT ÎMPUȘCAT ÎN CAP ÎN PROPRIA LOCUINȚĂ! FIICA SA A DAT ALARMA!

Bărbatul, în vârstă de 59 ani, profesa de ani buni în cadrul Spitalului Polizu din Capitală, fiind unul dintre cei mai renumiți și apreciați medici ginecologi. Potrivit Realitatea.net, se pare că medical suferea de depresie, urmând și un tratament de specialitate. Motivul pentru care suferea de depresie l-ar reprezenta faptul că, în urmă cu un an, una dintre pacientele sale ar fi murit. Mai mult decât atât, nu ar mai consultat alţi pacienţi de o perioadă bună de timp.

Criminaliştii iau în calcul atât varianta unei tentative de sinucidere, cât și varianta unei descărcări accidentale a armei. Vecinii îl descriu ca fiind o persoană liniștită, dornică să ajute, un om deosebit.

URMĂREȘTE ȘTIRILE OBIECTIV DE ARGEȘ ȘI PE PAGINA DE FACEBOOK SAU PE GRUPUL ZIAR OBIECTIV – ȘTIRILE ARGEȘULUI

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata