Dramă pentru o familie din Argeș! Au nevoie de ajutor!

Dramă pentru o familie din Argeș! Au nevoie de ajutor! În urmă cu trei săptămâni i-a ars tot ce a avut; casa, anexe, mașini. Absolut tot. De-atunci oamenii trag să curețe locul și dorm într-o cameră rămasă întreagă, ca prin minune, lângă locuința lor. Au nevoie de ajutorul nostru!

Acești oameni au rămas săraci lipiți și fără adăpost în prag de iarnă dupa cel mai mare incendiu petrecut în ultimii 30 de ani în localitatea Dîmbovicioara din Argeș. Trei case și o anexă au ars atunci integral, la fel trei mașini și o stupină, dar și o cantitate mare de cherestea.
Aici era o casă frumoasă; nici mare nici mică, așa cum au gospodarii de la munte.   
Totul a luat foc după un scurtcircuit la instalația electrică din baia uneia dintre locuințe, iar apoi focul s-a propagat cu repeziciune la toate imobilele aflate unul lângă celălalt.
Localnicii spun că nu au văzut niciodată un foc așa de mare. Le plâng de milă oamenilor rămași fără casă și îi ajută cum pot.
Omul care a muncit o viață pentru familia lui a rămas fără tot. Săptămâna aceasta a împlinit 82 de ani. Din casa lui a rămas doar fundația. De când a ars a tot făcut curat. Trage speranțe ca lumea să-l ajute să înceapă reconstrucția, apoi, vorba lui, o mai vedea.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.