Drept la replică!

0

În urma materialului apărut în www.ziarobiectiv.ro am primit la redacție următorul drept la replică din partea fostului manager al Casei de Cultură „Adriana Trandafir” din Bascov, Lorena Toma, text pe care îl publicăm integral:

„Este de notorietate faptul ca averea mea si a familiei mele, conform tuturor declaratiilor de avere care sunt publice, exista inainte ca eu sa fiu director de institutie publica! Constructia acelei vile era  terminata in 2013, este o constructie inceputa in 2006!!!! Repet, toata averea mea este dobandita  cu mult inainte ca eu sa am o functie publica! Faptul ca eu si mama am decis sa vindem casa nu are nicio legatura cu niciun control ci cu planurile noastre de viitor care nu privesc pe nimeni, sunt de ordin strict personal!

In legatura cu acel control al DNA despre care faceti vorbire in articol, acesta a avut ca obiect strangerea de probe in vederea investigarii unor presupuse fapte penale ale unor functionari din Primaria Bascov,  fapte  petrecute in perioada 2009-2011, perioada in care eu nu existam in peisajul bascovean, deci nicio legatura cu mine! Se pot spune multe despre mine la nivel de can-can dar in niciun caz ca averea mea are legatura cu vreo functie sau cu vreo persoana! In ceea ce priveste premierea de la Bascov,  despre care am luat la cunostinta pentru ca am fost invitata sa particip la aceaata in data de 6 decembrie, nu eu am luat aceasta decizie a acordarii de premii, ci Consiliul local care a votat acel tabel, tabel care contine aproximativ 50 de persoane care urmeaza a fi premiate, din cate am inteles, angajati si artisti ai Casei de Cultura!

Premierea are loc in contextul in care in luna decembrie se implineste UN DECENIU DE CULTURA LA BASCOV iar eu voi fi premiata in calitate de FONDATOR DOINA BASCOVULUI si FOST MANAGER timp de 8 ani, cu rezultate impecabile la nivel local si national. Ma bucur ca activitatea mea si rezultatele  inca ii bantuie pe multi si le ofera cosmaruri, le multumesc pentru atentie si le urez sa puna mana pe treaba astfel incat  sa mai auzim si despre activitati constructive nu doar barfe nefondate!”

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata