Drogat și fără permis, pe străzile din Argeș! Cum a fost prins de polițiști?

0

Drogat și fără permis, pe străzile din Argeș! Cum a fost prins de polițiști?

În ziua de 16 noiembrie a.c., în jurul orei 16:30, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Pitești au depistat un tânăr, de 25 de ani, din Ștefănești, care conducea un autoturism pe strada Depozitelor, existând suspiciuni cu privire la faptul că ar putea fi sub influența unei substanțe cu efect psihoactiv, iar în urma testării cu aparatul drugtest rezultând indicii cu privire la posibila prezență a unei substanțe psihoactive.

CITEȘTE ȘI: OFICIAL! LISTA CELOR MAI SLABE ȘCOLI DE ȘOFERI DIN ARGEȘ! NUMAI 20% DIN ELE FUNCȚIONEAZĂ LEGAL!

Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice de sânge și urină, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

De asemenea, din verificările efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că, tânărul avea dreptul de a conduce suspendat.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducere sub influența unei substanțe psihoactive, conform art. 335 și 336 din Codul Penal.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata