Drum de legătură între Pitești și Budeasa! Anunțul primarului Gentea!

0

Un nou drum de legătură a fost amenajat recent de către Administrația Domeniului Public Pitești în zona podului peste pârâul Bascov din strada Depozitelor, a anunțat în urmă cu puțin timp primarul Cristian Gentea. Reabilitarea podului a început în luna decembrie a anului trecut, iar pentru a veni în srijinul societăților comerciale care își desfășoară activitatea în respectiva zonă, s-a luat decizia amenajării unui drum tehnologic pentru autovehiculele sub 3,5 tone.

CITEȘTE ȘI: CAZ ȘOCANT! UN ARGEȘEAN A SUNAT DE 31 MII ORI LA 112 ANUL TRECUT! AFLĂ DE CE!

„Podul de peste pârâul Bascov din strada Depozitelor care este din decembrie anul trecut în șantier, se va reabilita cu bani din fonduri guvernamentale prin programul naţional „Anghel Saligny”. Împreună cu constructorul, unul dintre cei mai serioși în execuția lucrărilor de infrastructură rutieră din România, am găsit o soluție pentru a ajuta societățile comerciale din zonă în privința transportului, pe perioada șantierului. Prin Administrația Domeniului Public, am deschis un drum tehnologic pentru transportul autovehiculelor cu tonaj sub 3,5. Astfel mobilitatea este accesibilă spre comuna Budeasa” este anunțul făcut de edilul Gentea.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata