Drumul expres Pitești – Craiova – finalizat înainte de termen! Anunțul ministrului Transporturilor!

0

Lucrările la tronsonul 3 al drumului expres Pitești – Craiova au fost finalizate cu șase luni înainte de termen și va fi dat în circulație la sfârșitul acestei săptămâni, a anunțat Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, în urma unei vizite pe șantier. De asemenea, demnitarul a declarat că lucrările avansează rapid și pe tronsoanele 1 și 4, care vor fi deschise în cursul anului viitor.

CITEȘTE ȘI: MASCAȚII AU SPART UȘA GREȘITĂ! MOMENTELE DE COȘMAR PRIN CARE A TRECUT UN BĂRBAT!

„Aș vrea să îi felicit pe constructori. Sunt șase luni înainte de termen, asta merită să fie menționat (n.r. – termenul de finalizare al tronsonului 3). Pe tronsonul 4 stadiul este undeva la 40%. Tronsonul 1 și 4 vor fi date în circulație până anul viitor. Asta înseamnă că se va circula de la Pitești la Craiova pe drum expres” a anunțat Sorin Grindeanu.

Deși au existat probleme pe lotul 1 al drumului expres Pitești Craiova, ministrul Transporturilor s-a arătat încrezător că lucrările vor fi finalizate înainte de termen. „Cei de pe lotul 1, au preluat șantierul undeva la 50%. Sper ca anul viitor să termine, mai ales că sunt 1 7 km, față de 34 cât sunt pe tronsonul 4” a adăugat Grindeanu.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata