Drumul expres Pitești – Craiova – în linie dreaptă! Când vor fi finalizate lucrările?

0

Lucrările la tronsonul 1 al drumului expres Pitești – Craiova au fost reluate de către constructorul turc, a anunțat Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere. În această perioadă se execută lucrări de cofrare, armare și betonare la toate structurile de pe traseul Craiova – Robănești, iar în următoarea perioadă, când vremea va permite, vor fi reluate și lucările la terasamente. În acest moment, stadiul șantierului a ajuns la aproximativ 60%.

CITEȘTE ȘITRAGEDIE! ELEV DE 15 ANI GĂSIT SPÂNZURAT ÎN TOALETA CĂMINULUI! A LĂSAT UN MESAJ DE ADIO!

„Antreprenorul care execută lucrările pe tronsonul 1 al DEx12 a revenit în șantier, în această perioadă se execută lucrări de armare, cofrare și betonare la toate structurile, aprovizionare materiale de umplutură. La terasamente nu se pot executa lucrări în această perioadă din cauza gradului mare de umiditate din sol, în șantier fiind mobilizate utilajele necesare începerii și acestei activități. Antreprenorul a declarat că a încheiat contracte ferme pentru livrarea și montarea tuturor grinzilor la poduri și pasaje până la sfarșitul lunii August 2024” a anunțat CNAIR.

În august 2023, CNAIR a semnat contractul având ca obiect „Execuție Lucrări Drum Expres Craiova – Pitești, Tronson 1, km 0+000 – km 17+700 – Relicitare”, cu ofertantul declarat câștigător, respectiv asocierea Ozaltin Insaat Ticaret ve Sanayi Anonim Sirketi – Strade Bauunternehmung S.R.L. – Visio Construction Works S.R.L.. Valoarea contractului este de 439,29 de milioane de lei fără TVA, sursa de finanțare fiind din Fonduri Europene Nerambursabile. Durata contractului de execuție a lucrărilor este de 18 luni, iar garanția de 10 ani. Traseul trononsului 1 al Drumului Expres Craiova – Pitești (DEx12) are o lungime de 17,7 km.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata