Dubioza Kolektiv-LA PRIMA EDIȚIE A FESTIVALULUI ANALOGUE!

Ești gata să cânți și să dansezi cu ?  Suntem încântați să avem grupul rock dub avangardist bosniac pe scenă la prima ediție a Festivalului Analogue!

Încarcă-te cu energie pură de la Dubioza Kolektiv în perioada 2 – 4 septembrie, pe platoul Făget (Mioveni). Cumpără-ți biletul acum: https://analogueueue.ro/tickets/

 

Reamintim faptul că, în perioada 2-4 septembrie, zeci de artiști naționali și internaționali vor face spectacol la cel mai mare eveniment din Sudul României. Argeșul va fi gazda celui mai mare festival de muzică care va avea loc la Mioveni în perioada 2-4 septembrie 2022 pe o suprafață de 75 mii mp. Organizatorii evenimentului sunt Centrul Cultural Mioveni, Primăria și Consiliul Local Mioveni.

Festivalul Analogue este o producție proprie a Centrului Cultural Mioveni și se adresează cu precădere tinerilor din generația persoanelor preocupate de teme precum: tehnologie și educație, sănătate, natură, responsabilitate socială, o generație deschisă inovației și unor experiențe noi, fără prejudecăți, conectată la temele și preocupările tinerilor din aceeași generație la nivel internațional.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

1 Comentariu
  1. […] Dubioza Kolektiv-LA PRIMA EDIȚIE A FESTIVALULUI ANALOGUE! […]

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.