Dublă eliminare la „Survivor”! Află cine a părăsit competiția!

0

Ediția din 28 martie, difuzată duminică seară, a fost una care a adus răsturnări de situații dramatice la „Survivor”. Un concurent din echipa Faimoșilor și unul din echipa Războinicilor au părăsit competiția.

Survivor continuă, iar lupta pentru premiul cel mare devine din ce în ce mai acerbă. În ediția de duminică, doi concurenți au părăsit concursul. Unul dintre ei a fost nevoit să renunțe la joc din cauza unor motive medicale, însă celălalat și-a făcut bagajele pentru a se întoarce în România după ce a fost nominalizat și votat de colegi.

Cea care a fost eliminată din competiția Survivor Romania exclusiv din motive medicale a fost Roxana Nemeș care a declarat că deși starea ei s-a îmbunătățit și nu mai are dureri atât de mari, totuși este nevoită să își continue acasă tratamentul și să renunțe la reality show. „Vreau sa vred ca ma simt mai bine, ma simt mai bine. Am facut mai multe analize, am tinut dieta, o sa trebuiasca sa merg acasa, o sa fac un alt set de analize. Dumnezeu mi-a dat foarte multa putere. Viata e facuta din alegeri…Survivor Romania 2021 a insemnat foarte multe. De la fiecare am avut de invatat. Ma bucur ca am ales sa vin la Survivor. M-am uimit si sunt extrem de bucuroasa si incantata ca oamenii de acasa m-au sustinut sa raman pana acum. Multumesc celor de acasa si voua si sa va urez succes, sa credeti in voi si sa lasati de la voi si sa treceti cu bine”, a fost declaratia Roxanei.

Patru concurenți din echipa Războnicilor au fost nominalizați spre eliminare: Maria, Starlin, Mellina și Sindy, iar cea care și-a luar adio de la colegi și concurs a fost Maria. Concurenta care a părăsit competiția a fost Maria. Ea care se aștepta la acest deznodământ spunând că a presimțit că asta se va întâmpla încă de când a fost nominalizată: „Am simtit. Era ceva wow daca nu as fi fost eu. Survivor Romania 2021 a fost cea mai frumoasa experienta si m-a construit ca si om. Nu am cuvinte. Imi pare bine ca am rezistat aceste trei luni. Nu am clacat nici fizic, nici emotional. Ma bucur ca am parcurs toate traseele. Sportiv am evoluat in competitia asta si acum un nou inceput va fi acasa”, a declarat Maria.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata