Ducele de Albota: „Cei care sunteți așa de zgârciți, să dea Dumnezeu să pierdeți alegerile!” La ce se referă primarul?

0

„Cei care sunteți așa de zgârciți, să dea Dumnezeu să pierdeți alegerile!”, este mesajul transmis de primarul Ion Dumitru către colegii primari din alte localități. Asta deoarece, la final de an, edilii localităților argeșene au organizat un eveniment cu scop caritabil, la care fiecare dintre ei ar trebui să aducă și un porc.

CITEȘTE ȘI: DETALII CUTREMURĂTOARE DIN VIAȚA JUDECĂTORULUI APOSTOL! CUM A AJUNS LA ÎNCHISOARE?

Ducele de Albota a fost deranjat de anumiți colegi de-ai săi care „s-au organizat” în cel mai mic detaliu și au decis să vină doi, trei, cu un singur porc. Motiv pentru care edilul din Albota a luat decizia de a aduce el singur doi porci, unul pentru a-l dona iar celălalt, pentru a-l împărți cu cei prezenți la eveniment. De asemenea a făcut și un aple către colegi: „ Vă doresc multă sănătate și mai aveți timp să vă răzgândiți să nu vă mai tineți de mână doi câte doi, ca la grădiniță!”

„Abia astept evenimentul din 21 decembrie, sper sa decurga dupa niste reguli de bun simt. Auzind ca am ajuns la 10 primari care vin cu 5 porci,  am luat hotararea ca eu sa vin cu 2 .M-a sunat un albotean si mi-a zis ca da un porc de 130 kg pentru acest eveniment. Ce sa zicem? Sa fie primit!

Un porc il dam catre copiii institutionalizati si unul il mancam cu prietenii nostri de pe facebook pe care ii invitam cu drag. Mi-a spus sotia sa pastrati grasimea, sa n-o mai dati ca in alti ani, pentru ca este buna la cornulete si galuste. Cei care sunteti asa de zgarciti, sa  dea Dumnezeu sa pierdeti alegerile! Va doresc multa sanatate si mai aveti timp sa va razganditi sa nu va mai tineti de mana doi cate doi, ca la gradinita!”, este mesajul transmis de primarul Ion Dumitru.

Reamintim faptul că, primarii argeșeni  sunt invitați de Consiliul Județean Argeș, la sărbătoarea „Tradiții și obiceiuri de Ignat din comuna mea”, eveniment care se va desfășura miercuri, 21 decembrie, la Muzeul Golești. Evenimentul se va desfășura conform specificului fiecărei zone din județ și are scop caritabil, carnea rezultată în urma evenimentului va fi donată unor case de copii sau de bătrâni.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata