Ducele de Albota, de la necaz la bucurie în doar o zi! Despre ce este vorba?

0

Ducele de Albota, de la necaz la bucurie în doar o zi! Despre ce este vorba? Unul dintre cei mai cunoscuți, tenace și apreciați primari PSD din Argeș, Ion Dumitru, nu are nicio reținere atunci când trebuie să-și exprime public nemulțumirile. Așa a fost dintotdeauna dar, mai nou, folosește și platform facebook pentru a se exprima. „E grozav facebook-ul ăsta. Ieri m-am văietat, astăzi firma lucrează.”

CITEȘTE ȘI: ACUM: BĂRBAT ATACAT DE URS ÎNTR-O PĂDURE DIN ARGEȘ!

„A fost Crăciunul, Anul Nou, dupa 1 ianuarie au plecat la schi. Acum fiind postul Paștelui, cu urzici, ștefie și lobodă, nici dracul nu are chef de muncă!”, se plânge într-o postare pe facebook primarul comunei Albota. El spune că a avut zeci de termene de finalizare a lucrării la Sala Sporturilor, toate nerespectate, pe dirigintele de șantier nu l-a văzut niciodată iar pe proiectant o singură data.  După postarea de ieri, primarul Dumitru este fericit: constructorul lucrează! Linoleumul a fost pus, s-a tușat terenul, „va fi în două culori ca la Roland Garros.”, ne-a declarant bucuros, Ducele de Albota.

Postarea integral a primarului Dumitru:

„Stau si astept ziua de maine in speranta ca voi vedea la lucru constructorul salii de sport.Am avut zeci de termene de finalizare a lucrarii, dar nu se va intampla nici de Pastele acesta, poate al…cailor! N- am vazut proiectantul decat la predarea amplasamentului, pe dirigintele de santier niciodata.Aleea de intrare in sala de sport a fost proiectata prin hidranti. Asteptam de vreo doua saptamani sa se gaseasca o solutie.

A fost Craciunul, Anul Nou, dupa 1 ianuarie au plecat la schi. Acum fiind postul Pastelui, cu urzici, stefie si loboda, nici dracul nu are chef de munca! De o saptamana nu lucreaza nimeni. Am o promisiune ca de maine incepe montarea linoleumului. La dusuri s -au montat decat doua toalete. Desi la munca au venit unu, doi pe zi, incalzirea a fost pornita consumandu-se 400 mc de gaze.Dupa ce am pus gresia, platita din sponsorizari, a trebuit sa le refacem deoarece nu s-a respectat proiectul.

Majoritatea subcontractorilor suna dupa bani, bani neincasati de luni de zile, unii chiar de ani. Domnilor guvernanti, pana nu veti  modifica legea achizitiilor publice, nimic nu veti  realiza in tara asta! Va veni o vreme cand va trebui sa raspundeti pentru modul in care acordati lucrari!

.As fi fericit sa fie gata sala la inceputul anului scolar, dar slabe sperante! Felicitari colegului meu de la Leresti care a avut parte de un constructor ce a realizat in doua luni cat am realizat eu intr-un an. Ma doare sufletul, dar nu pot face mai mult! M-am apucat sa fac ce stiu eu mai bine, asfaltari, poduri. Referitor la canalizarea Cerbu-Mares, suntem la a treia incercare.Sa sperem ca, daca vrea Dumnezeu,  ne apucam de sapat in mai.Daca vor exista contestatii, iar o lungim.Ce stiu este ca noi, primarii am ales un deputat din randurile noastre sa ne reprezinte, sa duca mesajele noastre in Parlament si la Guvern, dar nimic sau aproape…nimic! Cu respect, un primar suparat!”

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata