Ducele de Albota: „M-am saturat de zdrențe, s-a umplut paharul!”

0

Ion Dumitru, primarul de la Albota, este unul dintre edilii cei mai experimentați și cu multe mandate la activ din județul Argeș. Asta nu înseamnă că, ajuns la vârsta maturității, Ducele de la Albota, nu „își mai ia țeapă” din când în când, așa cum reiese dintr-o postare recentă pe facebook.

„Nu ma plâng! Vreau sa va spun sa fiți foarte atenți cu cine va împrieteniți. Am luat la palme in viața, de m-am cocosat! Nu m-am învățat minte , am continuat si  pe toate le-am considerat întâmplări firești. Am zis: viața cu ciudateniile ei! M-am saturat de zdrențe, de caractere mizerabile, s-a umplut paharul ! Am sa dau trei exemple din viața. Eram in Egipt, la unul din colegi i-a venit soția, pe celălalt  l-am luat la mine si întrebările pe care mi le punea mi-au dat de gândit. Am rămas acasa, am verificat, ma înregistra tot timpul. A găsit bagajul la usa!

Am chemat un coleg și l-am atenționat ca se expune aiurea. Cum a ieșit din casa m-a turnat! Sunt multe lucruri pe care le-am trecut cu vederea.  Dumnezeu le-a punctat ! Ultimul mi-a creat un mare disconfort! O javra de om , de care nu vreau sa mai aud!”, este postarea recentă a edilului de la Albota.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata