Ducele de Albota: „Mai, copii frumoși, să nu uitați!” Cine l-a supărat pe primar?

0

Ducele de Albota: „Mai, copii frumoși! Frumoșilor, sa nu uitați!”

Pe principiul „după război mulți viteji se arată”, primarul Ion Dumitru, Ducele de la Albota, a ieșit din nou în evidență cu o postare în care lămurește ale cui sunt meritele obținerii finanțării pentru anumite proiecte. „Mai, „copii frumoși”, cererea  de finanțare se depune de către reprezentantul legal al solicitantului, respectiv PRIMARUL!”

CITEȘTE ȘI: ARGEȘ: ȘEF NOU LA CONSTRUCȚII!  CUM A VENIT, CUM S-A PUS PE CONTROALE!

Ceea ce l-a deranjat pe primarul Dumitru este faptul că, după aprobarea unor proiecte au apărut persoane care nu au avut treabă cu depunerea de documente, dar care își arogă meritele. Metaforic cum îl știm, Ducele de Albota nu s-a lăsat până când nu a punctat și de data aceasta.

Iată postarea edilului de la Albota:

„După ce au fost publicate cererile aprobate  privind ” Dotarea cu mobilier , materiale didactice si echipamente digitale a unităților de învățământ” prin PNRR, imediat,  unii dintre voi ați început sa va dați cu părerea ale cui sunt meritele. Sunt ale inspectoratului școlar,  profesorilor, PNL, primarilor?

Mai, „copii frumoși”, cererea  de finanțare se depune de către reprezentantul legal al solicitantului, respectiv PRIMARUL! „Frumoșilor” sa nu uitați ca urmează proiectul si va puteți lăuda după ce veți semna contractul de finanțare! Va informez ca a fost aprobata si cerea de finanțare a Comunei Albota!

Nu vreți sa învatati nimic de la primarul de la Lerești care tace si le face! Referitor la proiectele pe Anghel Saligny, in momentul de fata sunt câteva comune care au început efectiv lucrările. Va doresc o noapte liniștită!”

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata