Ducele de Albota rupe tăcerea în scandalul Bălășoiu: „Unii au bunul simț, nu cântă la flaut și nici nu își arată..dosul”

0

Primarul comunei Albota, Ion Dumitru, președintele filialei Argeș a Asociației Comunelor și Orașelor din România, a intervenit recent în scandalul deputatului Bălășoiu și i-a cerut public acestuia să își dea demisia. „Da -ți demisia! Fa asta din respect pentru partid și pentru noi! Fa ce stii tu mai bine, ca nu degeaba ți se spune “Steaua sudului”!

De asemenea, Ducele de Albota a explicat detaliat, într-o postare pe pagina personală de facebook, cum a ajuns Bălășoiu pe lista de candidați în Parlament.

Cum a fost ales Bălășoiu pe listele pentru alegerile parlamentare! Ducele de Albota rupe tăcerea!

„Întotdeauna am spus numai adevarul. Opinia publica trebuie sa știe adevarul.Lista de parlamentari a fost votată in Consiliul Județean. Colegii mei, primarii, și-au dorit un reprezentant din randurile lor in Parlament, sperând ca problemele lor vor fi contabilizate și vor avea o mai mare susținere in Parlament. Ședința a avut loc la Albota, ședința cu scantei, pentru ca numele de Bălășoiu nu a fost acceptat de mulți, unii dintre ei poate, dorind sa fie ei pe liste. Dacă cineva poarta responsabilitatea rușinii care s -a abătut asupra noastră este numai și numai a noastră, a primarilor.

„Unii veniți pe anumite liste de partid nu cânta la flaut și nici nu isi arată..dosul.”

Președintele partidului a fost de acord cu noi, deși, in istorie, primarii ajunși in Parlament nu  s-au afirmat prin nimic dar nici nu s -au făcut de ocară. Unii veniți pe anumite liste de partid chiar nu au nimic in comun cu ce se petrece in Parlament , dar au bunul simt și nu urca la tribuna, nu cânta la flaut și nici nu isi arată..dosul. De multe ori in viața lucrurile nu sunt așa cum ți le dorești. Cu toată sinceritatea, mi-as dori sa nu fie adevărat , dar dacă stii ca e așa, da -ți demisia! Fa asta din respect pentru partid și pentru noi! Fa ce stii tu mai bine, ca nu degeaba ți se spune “Steaua sudului”!”, a comentat recent Ducele de Albota în scandalul deputatului Bălășoiu.

Doamne , cât de fericit sunt ca mi-au plăcut femeile ! Te iubesc, Doamne!”

Comentariile au apărut imediat, opinia publică condamnând aspru atitudinea demnitarului argeșean care trebuie să ne reprezinte în Parlamentul României. De asemenea, Diucele de Albota, a făcut un comentariu, precizând că este fericit că îi plac femeile: „Doamne , cât de fericit sunt ca mi-au plăcut femeile ! Te iubesc, Doamne!”

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata