Ducele de Albota se revoltă: „„De două zile trăim cea mai mare bătaie de joc în comună!” Despre ce este vorba?

0

Ducele de Albota se revoltă: „„De două zile trăim cea mai mare bătaie de joc în comună!” Despre ce este vorba? Ion Dumitru, primarul comunei Albota aduce noi acuze firmei care furnizează energia electrică în localitatea și precizează că ceea ce se întâmplă în ultimele zile este o mare bătaie de joc. Unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați primari PSD, Ducele de Albota, nu are nicio reținere să își exprime public nemulțumirile, mai ales atunci când afectați cetățenii comunei pe care o are în grijă de atâția ani.

CITEȘTE ȘI: DUCELE DE ALBOTA, DE LA NECAZ LA BUCURIE ÎN DOAR O ZI! DESPRE CE ESTE VORBA?

„De doua zile trăim cea mai mare bătaie de joc in comuna Albota! Ieri s-a intrerupt curentul de 40 de ori! Astăzi este a șaptea oară! S-au distrus calculatoare, frigidere, televizoare, pompele de apa de la puțurile din comuna au intrat in avarie, etc. Este incredibil ce se întâmpla! Acum ceva timp s-a oprit curentul pentru redimensionarea rețelei electrice.Am primit vestea cu mare bucurie. Ce ati făcut, ce ați greșit sau nu ați făcut nimic?”, este mesajul postat de Ion Dumitru, primarul comunei Albota.

Asta deși, în urmă cu doar o săptămână, edilul a crezut că aceste lucruri s-au rezolvat după un anunț al companiei care preciza faptul că linia electrică din comună va fi redimensionată. Nu a fost așa, asta deoarece la câteva zile, coșmarul pentru cetăți a revenit. Curentul s-a orpri din nou, iar pagubele au fost însemnate și de această data. „Mâine se încheie coșmarul ! Linia Electrica Bradu ,Albota ,Moșoaia ,Poiana Lacului a fost redimensionată ! Știm cu toții ca la cea mai mică adiere de vânt ,rămâneam in bezna . Sa speram ca totul va fi Ok !”, a transmis Ducele de Albota în urmă cu o săptămână.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata