Dumi contra Şumi!

Vecine, vecine, dar brânza-i pe bani!
Vecinele F.C. Argeş şi CSM Rm. Vâlcea se întâlnesc sâmbătă de la ora 11 într-un meci al ambiţiilor, aşa cum au fost mai toate partidele jucate în campionatele trecute. F.C. Argeş şi CSM Rm. Vâlcea au mai jucat în această vară un meci care a durat doar şapte minute. Atunci, între fundaşul Tomozei şi Doman a fost o altercaţie care a degenerat, iar antrenorul oaspeţilor, Alin Artimon, a scos echipa de pe teren. Acum, Artimon nu mai este antrenor la echipa vâlceană. Este în schimb, fostul jucător al Argeşului, Constantin Schumacher.
Alb-violeţii aşteaptă prima victorie din acest campionat
„Am sperat o victorie la Luceafărul Oradea, dar n-am obţinut-o, dar poate  o obţinem sâmbătă, cu Vâlcea. Pentru a câştiga cele trei puncte, trebuie să avem atitudinea din repriza a doua pe care am avut-o în partida de la Oradea. Nu sunt poliţe de plătit între jucătorii celor două echipe; dacă au fost ceva neînţelegeri, eu unul le-am uitat. De la acel meci în care jucătorii de la Vâlcea au părăsit terenul, ei au schimbat doi antrenori, iar un meci de campionat, cu miză, nu seamănă cu unul de pregătire”, spunea antrenorul Argeşului, Viorel Dumitrescu.
Pe cine va avantaja terenul mai mic şi mai îngust?
CSM Rm. Vâlcea nu a jucat în prima etapă, iar acest lucru nu este un avantaj în ce-i priveşte. Etapa trecută, antrenorul vâlcenilor, Constantin Schumacher, a urmărit meciul CS Mioveni – F.C. Bihor. Partida F.C. Argeş – CSM Rm. Vâlcea se va disputa pe terenul 2 de la stadionul „Nicolae Dobrin”, deoarece la terenul central se fac lucrări la pista de atletism, dar a şi fost pusă sub gazon instalaţia de încălzire pe timp de iarnă. „Terenul pe care vom juca este mai mic şi mai îngust, fapt care avantajează echipa care se apără. Dar asta este, ambele echipe joacă pe acelaşi teren”, spunea Viorel Dumitrescu.
Probleme medicale în lotul Argeşului
În lotul celor de la F.C. Argeş sunt mai mulţi jucători cu probleme medicale: Ivănică nu-i recuperat sută la sută după meciul de la Oradea, Marius Ion nu poate reveni încă după accidentarea din campionatul trecut, iar Negrea nu s-a pregătit de două săptămâni. Mai mult, ultimul transferat la F.C. Argeş, fundaşul central Bogdan Vişa va putea reveni la antrenamente tocmai peste două săptămâni, deoarece a fost grav accidentat, ruptură la ligamentele încrucişate.
Echipa probabilă
Sâmbătă, la meciul cu CSM Rm. Vâlcea, antrenorul Viorel Dumitrescu ar putea trimite în teren următorul 11: Croitoru – Voicu, Botea, Negoiţă, Briceag – Alin Popa, Monel Cârstoiu, Răuţă, Manole, Doman – Dulcea.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.