Dumitru Olteanu, preşedinte CS Mioveni: „Pregătim terenul pentru revenirea în Liga I”

În această săptămână şi-a reluat pregătirile pentru noul sezon şi CS Mioveni. Cu ce gânduri, speranţe şi obiective, ne-a dezvăluit preşedintele Connsiliului Director al clubului, Dumitru Olteanu.
Domnule preşedinte, care sunt primele gânduri la reunirea lotului?
Să avem un sezon bun şi să realizăm tot ce ne propunem pentru prima patre a anului competiţional 2013.
Cum a fost 2012 pentru CS Mioveni?
Un an cu bune şi rele, mai mult cu rele pe care vreau să le uităm cât mai repede.
Care ar fi cel mai mare rău?
Evoluţia echipei în returul campionatului din Liga I.
Şi unul bun?
-Începerea colaborării cu Şcoala de Fotbal „Dani Coman”, precum şi anularea deciziei de a fi penalizaţi cu 13 puncte.. Nici nu vreau să mă gândesc ce s-ar fi întâmplat dacă aveam un pasiv de 13 puncte.

„Acest retur va fi unul de tranziţie”

Dar existenţa în continuare a echipei nu este un lucru bun?
Ba da. Se ştie că în vară am fost la un mic pas de desfiinţare, dar iată că mergem mai departe. Pentru asta trebuie să mulţumim, în primul rând, domnului primar Ion Georgescu, dar şi Consiliului Local.
Care este obiectivul pentru returul campionatului?
Vom reconstrui echipa. Vrem să facem una competitivă, de viitor, bazată pe jucători tineri.
Visaţi la revenirea în Liga I?
Pentru acest campionat, nu. Acum pregătim terenul, cum se spune, pentru campionatul viitor când vom avea acest obiectiv. Vrem să facem echipă de viitor, iar promovarea să nu ne mai prindă nepregătiţi.  În 2013  vom pregăti revenirea în Liga I.
Vor fi schimbări în lot?
Cu siguranţă că vor fi. Deja au şi plecat doi jucători, iar unii cărora le va expira contractul nu vor mai intra în vederile noastre. Consider că returul, care va începe în luna martie, va fi unul de tranziţie.

Federaţia Română de Fotbal ajută cu bani pe CS Mioveni!

Din vară stadionul va intra în renovare?
Sigur că vom face acest lucru. Va fi schimbat gazonul, se va pune instalaţia de încălzire, vom acoperi o parte a tribunelor.
Unde va juca echipa în acest timp?
La Piteşti, pe stadionul „Nicolae Dobrin”. Vom fi chiriaşi, aşa cum şi FC Argeş a jucat la Mioveni când stadionul a fost în refacere.
Cât vor costa aceste lucrări?
Deocamdată aşteptăm să se stabilească bugetul. Pot să vă spun că trei cluburi de România vor primi un ajutor financiar important pentru aceste lucrări, iar CS Mioveni este printre ele. Conducerea Federaţiei Române de Fotbal a considerat că la Mioveni se vrea performanţă şi merităm acest ajutor financiar.
Puteţi să ne spuneţi ce jucători vor veni la CS Mioveni?
Este prea devreme, dar cu siguranţă că vom aduce jucătorii de care mai este nevoie la echipă. Campania de transferuri nu o vom face în pripă, ci va fi mult gândită, pentru ca transferurile ă fie benefice şi de durată. La final verau să transmit toate urările de bine oamenilor de fotbal şi suporterilor noştri, chiar dacă este jumătatea lunii ianuarie!  

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.