Dumitru Tudosoiu: Avem obligația ca Legile Educației să fie cât mai bune posibil!

0
Dumitru Tudosoiu, inspector școlar general al județului Argeș, consilier local al municipiului Pitești, vicepreședinte PSD Argeș: Avem obligația ca Legile Educației să fie cât mai bune posibil! Echipele specializate ale Coaliției de guvernare lucrează intens la noile Legi ale Educației. Au loc discuții, întâlniri, analize.

 

CITEȘTE ȘI: OPERAȚII ESTETICE ȘI LA SPITALUL JUDEȚEAN ARGEȘ! CÂT COSTĂ? LISTA COMPLETĂ!

Este un proces menit să asigure cea mai bună formulă posibilă pentru ca proiectele să aibă o susținere politică majoră, să răspundă interesului copiilor, dar și să ofere soluții reale și temeinice pentru viitor. PSD pledează pentru analiză și dezbatere temeinice pentru a nu mai exista riscul amputărilor și modificărilor ulterioare repetate, așa cum a fost până acum cu legea în vigoare care a suferit peste 100 de modificări.
PSD are câteva obiective esențiale, strategice, de mare importanță pentru copii și părinți în privința proiectelor Legilor Educației:
  • Acces neîngrădit la #educație pentru toți copiii;
  • Combaterea abandonului școlar;
  • Importanța pregătirii viitoarei forțe de muncă, respectiv calificarea în funcție de cerințele pieței muncii
  • Dezvoltarea after-school-ului pentru sprijinirea părinților care muncesc.
Avem obligația ca aceste proiecte să fie cât mai bune posibil. Este suficient timp! Termenul maxim ce derivă din PNRR pentru îndeplinirea acestui jalon privind Legile Educației este martie 2024.
Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata