„Dumnezeu să te ierte, copil minunat!” Strigăt de durere după moartea cutremurătoare a unui băiat de 12 ani!

0

„Dumnezeu să te ierte, copil minunat!” Strigăt de durere după moartea cutremurătoare a unui băiat de 12 ani!

Sfârșit înfiorător pentru un copil de 12 ani care avea un viitor înainte și aspirații înalte. A sfârșit tragic chiar în drum spre școală după ce a fost lovit de un tren. Mergea împreună cu sora sa la școală pentru a învăța și pentru a ajunge cineva în viață. Din nefericire, pentru a scurta drumul lung și anevoios, copiii s-au gândit să traverseze calea ferată.

CITEȘTE ȘI: DR. MĂRTĂU DEZVĂLUIE DEZASTRUL DIN SECȚIA UPU A SPITALULUI JUDEȚEAN! STRIGĂT DE AJUTOR!

Acela a fost momentul când băiatul de 12 ani a fost agățat de un tren. Nu l-a văzut se pare pentru că traversau calea ferată printre mai multe vagoane de tren. Când au observat trenul, a fost prea târziu, copilul fiind deja acroșat. Sora lui, disperată și speriată a alergat după ajutoare. Câțiva trecători au sunat la 112, însă, din nefericire, viața copilului nu a mai putut fi salvată.

Tot sora lui a fost cea care și-a anunțat și părinții de tragica veste. Răpuși de durere, cu ultimele puteri, au fugit în grabă la locul tragediei sperând într-o minune. Nu a fost să fie așa, copilul era mort. Nu au mai putut să îl salveze.

Colegii și profesorii-împietriți de durere!

Tragedia petrecută în această dimineață, în localitatea Scobâlțeni, din Iași a îndoliat o comunitate întreagă. De la apropiați, vecini, prieteni, colegi de școală și profesori, cu toții sunt șocați și nu vor să accepte adevărul. La doar câteva ore de la tragedie, sute de mesaje de condoleanțe au început să curgă în mediul online. „Dumnezeu să te ierte, copil minunat. Nu vei fi singur acolo”; „O tragedie de nedescris. Mult prea devreme. Multă putere părinților”; „Dumnezeu să te ierte. Nu putem crede sau accepta o asemenea veste. Un copil excepțional”, sunt doar câteva dintre mesajele transmise de cunoscuți.

Ce spune Poliția

„La data de 21 noiembrie a.c., în jurul orei 07:10, poliția a fost sesizată prin apel unic de urgență 112, de un mecanic de locomotivă cu privire la faptul că trenul pe care îl conducea a accidentat o persoană, care traversa neregulementar calea ferată. Incidentul a avut loc în apropriere de stația Podu Iloaiei din jud Iași, pe raza localității Scobâlțeni. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, stabilind identitatea persoanei accidentate, respectiv un minor din localitatea Scobâlțeni, lovit de un tren care circula pe ruta Timișoara – Iași.

Din nefericire, echipajele medicale sosite la fața locului au constatat decesul minorului. Cazul a fost preluat de polițiștii din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Iași pentru continuarea cercetărilor. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.”, a transmis IPJ Iași.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata