După 33 de ani, în care nu a interesat pe nimeni, localnicii își asfaltează singuri drumul!

După 33 de ani, în care nu a interesat pe nimeni, localnicii își asfaltează singuri drumul! Este vorba despre DN 73 C cel care leagă Câmpulungul de Curtea de Argeș. De mai bine de 30 de ani nu a fost reabilitat, adică de câns s-a construit, iar an de an, după sezonul rece apar cratere în asfalt.

Zeci de șoferi și-au distrus cauciucurile de la mașini pe acest drum, dar pe drumari și pe cei care iau decizii la București nu i-au interesat aceste aspecte. Subiectul reabilitării acestui drum, era un proiect amplu pus pe tapet doar în campaniile politicienilor. Și a mers așa, zeci de ani…

Acum, sătui să tot facă slalom printre gropile de pe şoseaua care leagă Câmpulung de Curtea de Argeş, câţiva localnici s-au apucat de treabă. Oamenii au făcut ciment în curte, l-au pus într-o căruţă şi apoi au umplut gropile cu lopata. Ca să atragă atenţia autorităţilor, au şi filmat întreaga operaţiune.

DN 73C a fost dat în folosinţă în urmă cu 33 de ani. De atunci, nu s-au făcut decât lucrări de plombare, şi acelea pe alocuri, iar acum şoseaua a ajuns într-o stare avansată de degradare.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.