După ce a lovit Covidul în primăria Câmpulung a fost inaugurat laboratorul de testare PCR, fără aviz de funcționare!

La Câmpulung se pare se scriu filme cu șefi incompetenți. Pentru a da bine la public, și de frica cetățenilor sau mai bine spus că de frică că își pierd funcțiile de conducere, autoritățile locale au inaugurat astăzi, laboratorul de testare PCR, fără aviz de funcționare.

Asta după ce s-au chinuit mai bine de o lună ca acest laborator să fie făcut cap coadă…pentru că inițial directorul spitalului municipiului Câmpulung, Nicolae Alexe a vrut să direcționeze banii primiți prin sponsorizare de la Holcim pentru aparatul PCR spre cu totul și cu totul alte investiții prin spital.

Inaugurarea s-a făcut cu stângul de la organizare până la finalizare. În stilul propriu, managerul Nicolae Alexe a anunțat la primăria Câmpulung că are loc inaugurarea laboratorului, luni, 15 iunie, dar nu și ora, iar de prin presă, a sunat un jurnalist de la Pitești.

Numai vorbim că sponsorul principal Holcim a fost invitat cu o oră înainte de inaugurare, știind foarte bine condițiile impuse de firma care a băgat de-a lungul timpului bani grei în spitalul Câmpulung, adică să fie anunțați cu mult timp înainte pentru că la o societate privată nu se poate pleca oricând și la orice oră.

După ce le-a abramburit într-un final, managerul Nicolae Alexe în discursul pe care l-a avut în fața reprezentanților mass-mediei locale care s-au mobilizat singuri pentru a participa la recepția laboratorului, a început să vorbească la adresa lui Adrian Miuțescu, denumindu-l tovarășul, la adresa fostului manager Andrei Aron, scoțând în evidență frustările personale, decât funcționalitatea laboratorului care arde pentru că s-au înmulțit numărul celor depsitați pozitiv cu Covid 19 la Câmpulung.

Iar după multe, multe discuții, duse în politică concluzia a fost una simplă. Laboratorul va deveni funcțional atunci când va primi autorizația de la DSP. Până atunci știm cu toții că există fizic. Oare ce s-a așteptat până acum….

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.