După cinci luni de mandat, Elena Lăsconi doarme cu vinovăție!

0

După cinci luni de mandat, Elena Lăsconi doarme cu vinovăție! Primarul Câmpulungului, femeia de milioane declarată de Europa Fm a acordat un interviu în această seară în cadrul emisiunii Piața Victoriei, moderată de Ioana Ene Dogioiu.

În cadrul campaniei electorale, Elena Lăsconi a ieșit cu cea mai măreață declarație de presă, pentru a ajunge la inimile câmpulungenilor:

,,În fiecare lună se va vedea câte ceva, la cât e de lucru în Câmpulung, mă voi simți vinovată că o să dorm”. Acum trebuie să dea socoteală după 5 luni de mandat și Elena Lăsconi a recunoscut, doarme cu vinovăție.

,,M-am trezit la ora 04.00, am avut impresia că am dormit prea mult m-am mobilizat, am plecat pe niște străzi, mă simt vinovată, stau între 12-14 ore pe zi la primărie, îmi place foarte mult, am intrat în politică asumată, vreau să mă orientez în viitor, să scriu toate proiectele pe fonduri europene când se deschid axele. Am ajuns la concluzia că dacă nu ai infrastructură, nu ai investitori, nici locuri de muncă, nici salarii mai mari, prin tot ceea ce fac vreau să cresc calitatea vieții câmpulungenilor”, a declarat primarul Elena Lăsconi.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata