După o noapte de dedicații și băutură la Duet și-a înjunghiat prietenul! Scandal monstru!

Au băut, au dat dedicații o noapte întreagă la Duet, iar dimineața doi bărbați s-au luat la ceartă și unul dintre ei l-a înjunghiat pe celălalt! Vineri seara, cei doi s-au distrat la cunoscutul bar de manele din Pitești, au „aruncat” cu banii în stânga și în dreapta, iar spre dimineață s-au luat la ceartă din cauza dedicațiilor. Și-au aruncat cuvinte grele și au plecat acasă.

Numai că, unul dintre ei nu a vrut să lase cearta neterminată și l-a chemat pe celălalt la locuința sa din Moșoaia. Bărbatul s-a dus, dar nu orișicum, ci înarmat. Conflictul s-a reaprins după ce agresorul a ajuns, iar la un moment dat a scos cuțitul și l-a băgat în spatele prietenului.

La fața locului s-au deplasat imediat oamenii legii și l-au săltat pe scandalagiu. De asemenea, înjunghiatul a fost transportat la spital, iar după ce a fost peticit, a refuzat internarea și a plecat înapoi acasă.

După audieri, scandalagiul a fost reținut pentru 24 de ore, iar a doua zi, magistrații de la Tribunalul Argeș au decis să îl trimită pentru următoarele 30 zile după gratii.

„În ziua de 11 iunie, în baza delegării din partea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, polițiștii  Serviciului de Investigații Criminale Argeș au continuat cercetările în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul infracțiunii de tentativă de omor, și, după administrarea probatorului, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș a reținut un bărbat de 50 de ani, din Bascov.

Din cercetări s-a stabilit că, în dimineața zilei de 11 iunie, cel în cauză, pe fondul unui conflict, ar fi lovit cu un obiect tăietor-înțepător pe un bărbat de 36 de ani, din Moșoaia, provocându-i o plagă în zona abdomenului, în timp ce se aflau la locuința acestuia din urmă.

În cursul zilei de 12 iunie, bărbatul a fost prezentat, de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș, în fața instanței, care a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile” potrivit IPJ Argeș.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.