După Prepeliță urmează Vlădoiu? Scenariu șoc la FC Argeș!

0

Este bine cunoscută relația apropiată între Andrei Prepeliță, fostul tehnician al FC Argeș și Jean Vlădoiu, unul dintre sponsorii echipei din Trivale și susținerea de care a avut parte fostul antrenor în momentele critice din partea finanțatorului în acest campionat. După demiterea cu scântei de pe banca tehnică a lui Prepe, se zvonește faptul că pe lista neagră a conducerii FC Argeș s-ar afla și Jean Vlădoiu.

CITEȘTE ȘI: S-A DECIS SOARTA LUI GARITA! CROITORU – ANUNȚ DE ULTIMĂ ORĂ!

Ieșirele destul de dure după meciurile pierdute, în care Vlădoiu a spus că jucătorii nu și-au primit banii (afirmații demontate în repetate rânduri de către conducerea clubului din Trivale sau de primarul Cristian Gentea) sau în care îi lua apărearea lui Prepeliță, se pare că ar sta la baza „alungării” acestuia de la FC Argeș.

Mai mult, deși Vlădoiu și asumat, într-un fel sau altul, funcția de președinte al grupării din Trivale, primarul Cristian Gentea i-a amintit de funcția pe care sponsorul o deține cu adevărat: director general al FC Argeș. Rămâne de văzut dacă în următoarea perioadă se va lua o decizie în cazul Jean Vlădoiu.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata