După puncte în oraşul Marii Uniri!

Astăzi, lotul echipei F.C. Argeş a plecat la Alba Iulia pentru meciul de mâine contra Unirii din localitate. Chiar dacă antrenorul Iulian Crivac nu-i  va putea folosi pe Monel Cârstoiu şi Dănuţ Ivănică, doi jucători exponenţiali în trupa alb-violetă, F.C. Argeş speră să continue seria rezultatelor pozitive obţinute în ultimele etape. Antrenorul secund al Argeşului, Robert Barbu, declara ieri la conferinţa de presă că „vom avea o partidă dificilă la Alba Iulia, pentru că echipa gazdă are o situaţie grea din punct de vedere financiar, dar şi al lotului de jucători. De acceea, Unirea Alba Iulia este o echipă imprevizibilă, de la care nu ştii la ce să te aştepţi. Sperăm să jucăm la fel de bine cum am făcut-o la Timişoara şi cu Mioveniul, şi să ne întoarcem cu cele trei puncte puse în joc. Dacă pentru Ivănică avem soluţii de înlocuire, pentru Monel va fi mai greu. Dar o să o scoatem noi la cap…”.
Marius Briceag: „Sperăm să venim de la Alba Iulia cu trei puncte“
Fundaşul dreapta al Argeşului, Marius Briceag era optimist în perspectiva acestei partide: „Vrem să facem un joc bun, ca în meciul cu CS Mioveni, şi să luăm cele trei puncte de care avem nevoie pentru a urca în clasament. În afară de meciul de la Timişoara, noi am pierdut toate partidele la limită. Acum este rândul unei victorii pentru că avem un moral foarte bun. Eu sper că vom veni de la Alba Iulia cu cele trei puncte”.
Croitoru şi penaltyul
Portarul Flavius Croitoru speră ca echipa gazdă să nu beneficeze de penalty la meciul de mâine. „Trebuie să învingem la o echipă cu probleme financiare şi de lot. Ar fi bine să nu fiu pus să fiu în faţa unui penalty, dar dacă va fi, voi face orice să-l apăr. Am vorbit cu colegii mei şi vrem să continuăm seria noastră bună, să câştigăm, şi să abordăm finalul de tur cu un moral foarte bun”, spunea Croitoru.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.