„E cea mai mare dovadă de egoism!” Garita – criticat dur după gafa din FC Argeș – FCU Craiova!

0

Arnold Garita, atacantul FC Argeș, a fost criticat dur la un post central de televiziune de către Mihai Stoica, managerul general al FCSB și Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF după o gafă de proporții pe care a făcut-o la sfârșitul meciului cu FCU Craiova. Fotbalistul camerunez a ajuns singur cu portarul, a tratat faza cu multă siperficialitate și a trimis mingea direct în brațele portarului craiovean. În urma acestui episod, cei doi oficiali au spus că Garita ar trebui amendat și că a dat dovadă, din nou, de egoism.

„Nu poţi trata faza aşa. El dă senzaţia că întârzie tocmai ca să-şi lase colegul cu poarta goală şi să dea pasă, dar tot dă la poartă. Dacă e offside, pentru mine chestiile astea nu ar trebui să existe (n.r. – jocul lăsat să continue, chiar dacă tuşierul observă că e offside). Avantaj la offside nu ar trebui să fie”, a spus oficialul clubului bucureştean.

Andrei Vochin, consilierul preşedintelui FRF, a fost dur: „Fază tipică de amendă. Un antrenor dur şi respectat în vestiar vede că face aşa ceva şi îl amendează. E cea mai mare dovadă de egoism. Din egoismul tău poţi pericilita obiectivul echipei”, a spus expertul Orange Sport.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata