E cutremurător ce se va întâmpla în România peste exact 7 zile!

Luna septembrie este considerata perioada in care va fi sfarsitul lumii, asta dupa ce o cometa va lovi Pamantul, iar civilizatia va disparea. Adevarul e insa altul! O energie electromagnetica uriasa va provoca schimbari inclusiv la nivel celular! Un celebru doctor in bioelectromagnetica avertizeaza omenirea ca, pe data de 28 septembrie, va avea loc un val de eruptii solare care vor duce la o crestere a energiei electromagnetice de la soare, dar si a altor energii cosmice. Simon Atkins crede ca eruptiile solare de la finele lunii septembrie, vor provoca o „schimbare de frecventa” in constiinta.

Energia cosmica este denumita „Valul X” (Wave X), iar doctorul Atkins, specialist in prognosticarea riscurilor de dezastre, sustine ca va avea loc un „val de evolutie”. Prognozele arata ca schimbarea de frecventa va avea loc in intervalul 23-28 septembrie, iar Atkins sustine ca va exista o incercare de a folosi celebrul CERN de la Geneva (Consiliul European pentru Cercetari Nucleare) pentru a devia acest masiv val de energie.

Exista chiar si o predictie exacta a momentului, Atkins anuntand ca, pe 28 septembrie, la ora 11:11, Valul X va bombarda pamantul cu particule de lumina foton-gamma, calatorind cu viteza luminii si producand o schimbare de ADN instantanee. Efectul imediat este ca fiintele care au o frecventa, pe rezonanta Schumann, de cel putin 17 Hz vor fi propulsate in a 5-a dimensiune,

 

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.