E loc şi timp pentru o victorie în deplasare

Alb-violeţii vor juca al patrulea meci din campionat în etapa a… şasea! Odihniţi şi bine pregătiţi, jucătorii lui Viorel Dumitrescu şi Iulian Crivac merg la Sibiu după cele trei puncte, mizând şi pe faptul că Voinţa Sibiu a rămas şi fără antrenorul Pelici, care a dezertat de la echipă, dar şi fără susţinerea financiară pe care a avut-o până acum de la un binecunoscut sponsor local. Unele voci susţin chiar ipoteza desfiinţării echipei!
Crivac spune că F.C. Argeş are nevoie de trei puncte
Antrenorul secund, Iulian Crivac a recunoscut faptul că F.C. Argeş a avut un început destul de greu în acest campionat care s-a datorat marilor ratări în partidele pierdute la limită, 0 – 1 la Luceafărul Oradea şi FCM Tg. Mureş. „Avem mare nevoie de puncte, deoarece am avut un start destul de greu, şi din pricina programului în care am jucat, am stat, am jucat, şi iar am stat… Nu ştiu ce probleme au cei de la Voinţa Sibiu, cu banii, cu antrenorul care a plecat de la echipă. Noi mergem să ne facem jocul şi să obţinem cele trei puncte. Voinţa Sibiu este o echipă imprevizibilă: a pierdut etapa trecută la Vâlcea fără drept de apel, iar cu Dinamo, în Cupa României i-a „perpelit“ de nu mai ştiau de ei”, spunea Iulian Crivac.
Ionuţ Vreme: „N-am venit la F.C. Argeş să fiu rezervă!“
Adus în vară la F.C. Argeş, portarul Ionuţ Vreme nu a jucat până acum în poarta Argeşului în campionat, lucru de care este nemulţumit. „Sunt puţin supărat că nu joc… N-am venit la F.C. Argeş să fiu rezervă, dar aştept să-mi vină şi mie rândul. Sunt nemulţumit de această situaţie în care mă aflu, cea de rezervă, dar sper că lucrurile se vor schimba în favoarea mea. La Sibiu va fi un meci greu, dar putem câştiga dacă Voinţa va juca aşa cum a făcut-o la meciul cu CSM Rm. Vâlcea, etapa trecută”, spunea Ionuţ Vreme.
Ştefan Ianusi: „Dacă vom da un gol, nu vom pierde“
Şi fundaşul central Ştefan Ianusi este optimist în perspectiva meciului de la Sibiu: „Trebuie să venim de la Sibiu cu un punct măcar. Dacă în precedentele două deplasări echipa a jucat bine, dar a pierdut, acum sper să jucăm mai slab, dar să nu pierdem, şi, de ce nu, chiar să câştigăm. În ceea ce mă priveşte, eu sunt refăcut, nu în totalitate, dar important este că pot să joc. Asta depinde numai de domnul antrenor. Dacă vom înscrie măcar un gol, nu vom pierde”, spunea Ianusi.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.