Echipa de oină a CS Dacia Mioveni – meciuri demonstrative în Bulgaria!

La invitația FRO, echipa de oină a CS Dacia Mioveni, pregătită de prof. Filofteia Dumitru, a participat în perioada 10-12 iunie la proiectul CARAVANA ,,SĂNĂTATE PRIN SPORT ȘI COOPERARE – UNIȚI ÎN BĂTĂLIA ÎMPOTRIVA BOLILOR”, un parteneriat între Federația Română de Oină, Orașul Hârșova și municipalitatea Shabla din Bulgaria, în cadrul programului INTEREG România – Bulgaria.
Proiectul propune noi abordări prin acţiuni concrete, care oferă comunitatilor româno-bulgare facilităţi pentru exerciţiile fizice, informaţii cu scop de motivare şi conştientizare în rândul populaţiei din zona de frontieră pentru practicarea sportului în viaţa de zi cu zi.
Caravana sportului a presupus jucarea unor meciuri demonstrative de oină în trei localități din zona transfrontalieră, România – Bulgaria: Curcani (jud. Călărași), Chirnogi (jud. Călărași) și Putineiu – sat Băduleasa (jud. Teleorman).
În perioada 08-10 iulie 2022, vor avea loc meciuri demonstrative de oină în două locații din Bulgaria, din zona transfrontalieră.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.