Echipă din Liga 1 băgată în „corzile” retrogradării!  Eșecurile unui antrenor fără licență!

0

Nu avem echipă! Nu avem valoare! La retorgradare? Acesta ar putea fi un measaj pe care să îl transmită galeriile FC Argeș în meciurile din Superligă sau din Cupa României după ce alb-violeții, sub conducerea lui Andrei Prepeliță, un antrenor fără licență și susținut din anumite părți, a reușit în tur patru victorii, șapte înfrângeri și două remize, cu un gol averaj de 12:18.

Ai rezultate, nu ai rezultate, rămâi pe banca tehnică

În ultima perioadă, tot mai muți suporteri au cerut demisia lui Prepeliță de pe banca tehnică. Antrenorul refuză și pune condiții pentru a pleca de la gruparea din Trivale, fapt confirmat și de primarul Cirstian Gentea: să fie plătit chiar dacă nu mai antrenează până la sfârșitul contractului. În aceste condiții, clubul regretatului Dobrin… ar intra în faliment. Nu neapărat banii pe care i-ar primi Prepe pentru eșecurile din turul Superligii, ci din cauză că s-ar investi încă o sumă, destul de considerabilă ținând cont de veniturile asigurate de Primăria Pitești și restul sponsorilor, pentru anducerea unui nou tehnician principal cu licență care să îi coordoneze pe cei 20+ jucători ai FC Argeș.

Aroganță și nema jucători tineri

Clubul din Trivale a fost mereu o pepinieră pentru echipele de top din România. Mutu, Dică și mulți alții au plecat de sub comanda lui Ianovschi la echipe renumite din România. Unii chiar au fost convocați la Națională. În această perioadă, Centrul de juniori este neglijat total, ambii antrenori, Prepeliță (fără licență) și Schumacher (antrenorul licențiat în acte) susținând că cei mici nu au destul talent și determinare pentru a intra în teren alături de Ișfan, Garita, Mezza Coli sau alți jucători care ar putea să le insufle celor mici determinarea pentru a aduce „Vulturii” în primele șase echipe în fiecare sezon.

Câștigăm… câștigăm. Când?

Fiecare conferință de presă susținută de Andrei Prepeliță este făcută în jurul ideii că „vom câștiga”. Unde? Când? Cum scriam mai sus, avem rezultate dezastruase. Calificarea în playoff-ul de anul trecut a fost un noroc chior. Dacă un FCSB-ist nu își dădea autogol… se discuta acum de lipsa de implicare a jucătorilor.

Pe locul 10 a ajuns FC Argeș după greșelile făcute de echipă și de pregătirea oferită, dar o să câștigăm! Probabil în Liga 4! În prima etapă a Cupei României, FC Argeș nu a putut să dea un gol împotriva unei echipe de Liga 2.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata