Echipa lui Stoican va juca după două săptămâni de pauză!

CS Mioveni nu a jucat în ultimele două etape din campionat, şi va merge la Baia Mare pentru ultima etapă din tur. În cele două săptămâni de când n-a jucat în campionat, echipa pregătită de Flavius Stoican a susţinut meciuri de pregătire cu Sportul Studenţesc (1 – 2 la Mioveni) şi cu DLR Piteşti din Liga a IV-a. În aceste zile la CS Mioveni sunt trei jucători bulgari în probe, pe care antrenorul Flavius Stoican îi testează.  
DLR Piteşti – CS Mioveni 1 – 3 (0 – 0)
Sâmbătă, CS Mioveni a jucat cu DLR Piteşti, pe terenul acesteia, şi s-a impus cu scorul de 3 – 1 (0 – 0), prin golurile marcate de Cosmin Năstăsie (2) şi Victor Mazilu. La galben-verzi au evoluat şi cei trei juniori reveniţi de la lotul naţional, Boboc, Delcea şi Cosmin Popescu. „A fost un bun meci de pregătire pentru echipa noastră. În prima repriză am jucat cu majoritatea juniorilor, iar în cea de-a doua au intrat şi jucătorii cu experienţă care nu au probleme cu accidentările. Din păcate, sunt mai mulţi jucători care nu şi-au revenit din punct de vedere medical, şi sunt incerţi pentru partida din ultima etapă de la Baia Mare”, spunea Stoican.
Accidentaţi şi incerţi
Emil Dică, Andrei Mărgăritescu, Rică Neaga, Lucian Răduţă şi Claudiu Simion sunt jucătorii de la CS Mioveni care au probleme medicale, şi sunt incerţi pentru ultimul meci din acest tur de cam­pionat, cel cu Maramureş Baia Mare. Din cei cinci, doar Mărgăritescu şi Simion au şanse de a se reface complet până la partida de sâmbătă.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.