Echipa națională de handbal – meci decisiv pe Pitești Arena! Florin Pera: „Trebuie să dăm tot ce avem, să nu dăm o șansă adversarului!”

0

Echipa de handbal a României se pregătește pentru un meci greu cu Portugalia, un meci de calificare în campionatul mondial, care se va disputa vineri, 7 aprilie, pe Pitești Arena. Florin Pera, antrenorul sportivelor, a explicat că parcursul handbalistelor portugheze ar trebui să le dea de gândit jucătoarelor românce și vor trebui să dea tot ce e mai bun pentru a obține o victorie concludentă.

„Având în vedere condițiile oferite la Pitești, unde Pitești Arena este una dintre cele mai moderne arene din România. Putem să jucăm cu peste 4000 de suporteri. Urmărim ca echipa Națională să joace în toate orașele din România. Condițiile oferite la Pitești sunt la cel mai bun nivel și cred că acesta a fost unul dintre motivele pentru care a fost ales. Sperăm să mai avem ocazia să mai venim aici.

CITEȘTE ȘI: SCHUMACHER – MOMENT DE SINCERITATE PENTRU SITUAȚIA ÎN CARE SE AFLĂ FC ARGEȘ! „CU TOȚII AM PUS UMĂRUL, CU TOȚII AM GREȘIT PE UNDEVA!”

Niciun meci nu este ușor. Recent Portugalia a demonstrat că este capabilă de suprize. A învins Spania. Este un meci care trebuie să ne dea de gândit. Trebuie să dăm tot ce avem, să nu dăm o șansă adversarului și să ne oferim liniște pentru meciul din retur” a explicat Florin Pera.

„Știm că este sold out. Sperăm să obținem o victorie concludentă. Trebuei să fim 100% la ora meciului și cu siguranță vom da ce e mai bun” a adăugat Cristina Neagu.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata