Echipamnete stomatologie de ultimă generație, pentru elevii și preșcolarii din Mioveni!

0
  • Zâmbete și dinți frumoși cu sprijin financiar din partea SN Nuclearelectrica SA
Cei peste 5.000 de elevi și preșcolari înscriși în unitățile de învățămât din oraș beneficiază de servicii stomatologie gratuite, oferite prin intermediul Cabinetului de specialitate al Liceului Teoretic „Iulia Zamfirescu” Mioveni, cu ajutorul și profesionalismul doctorului stomatolog Rizea Cristina Elena și a asistentei de stomatologie Anton Sofia.
La finalul anului trecut, cabinetul stomatologic a fost dotat cu echipamente medicale noi, de ultimă generație, achiziționate de Consiliul Local cu sprijinul S.N. Nuclearelectrica S.A., care a oferit o sponsorizare în cadrul proiectului „Nucleu de Bine”, implementat în perioada octombrie 2022 – martie 2023.
Aceste este doar unul dintre cele 60 de proiecte care au fost sponsorizate în beneficiul comunităților de către Nuclearelectrica în cursul anului 2022 prin intermediul platformei Nucleu de Bine, cu un buget angajat total de 10,58 milioane lei.
Serviciile stomatologice oferite copiilor și adolescenților din Mioveni sunt diverse, precum periaj, detratraj, fluorizare, tratamentul cariilor dentare, sau tehnici de igienă orală, costurile de funcționale ale cabinetului și ale materialelor sanitare fiind suportate de Consiliul Local Mioveni.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata