ziarobiectiv.ro

Exclusiv! Primar din Argeș – demis! Prefectul Perianu a semnat ordinul!

0

Primarul comunei Vlădești, Cristian Dică Hristu, a fost demis de către prefectul Radu Perianu în urma condamnării definitive din dosarul în care este acuzat de infracțiuni la regimul silvic. Cristian Dică Hristu a fost prins în luna octombrie 2020 de polițiști în timp ce transporta ilegal aproape 40 de metri cubi de material lemnos. Mai exact, edilul, care a fost în trecut șofer profesionist, conducea un ansamblu auto format din autoutilitară cu macara și remorcă. Acesta transporta 38,73 de metri-cubi de material lemnos, fără documente legale de proveniență.

CITEȘTE ȘI: ADIO CONCERTE ȘI FESTIVALURI DIN BANI PUBLICI PÂNĂ LA FINALUL ANULUI! DECIZIE DE ULTIM MOMENT!

„Am semnat astăzi Ordinul de încetare a mandatului de primar al comunei Vlădești al domnului Cristian Dică-Hristu. Măsura a fost luată ca urmare a pierderii drepturilor electorale, așa cum a stabilit instanța de judecată. Atribuțiile au fost preluate de către viceprimarul localității, Leonard Șerban” a anunțat prefectul Perianu.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata