Educația copiilor, permanent în atenția polițiștilor!

0

În ziua de 27 septembrie, polițiștii din cadrul Biroului Siguranță Școlară Argeș au continuat activitățile pentru creșterea siguranței elevilor și a cadrelor didactice și au desfășurat activități de control, dar și informativ-educative pe linia prevenirii și combaterii traficului și consumului de droguri și a produselor din tutun la Școala Gimnazială Vasile Vasilescu din comuna Oeștii-Ungureni și la Colegiul Tehnologic Auto Câmpulung.

De asemenea, au fost desfășurate activități cu caracter informativ-preventiv în cadrul campaniei Law is Cool!, împreună cu polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Pitești și cu reprezentanți ai D.G.A.S.P.C. Argeș, la școlile gimnaziale Mihai Eminescu și Tudor Arghezi din municipiul Pitești.
La activități au participat 163 de elevi și 11 cadre didactice.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung au desfășurat activități în cadrul proiectului Educația Rutieră-Modelarea factorului uman prin responsabilizarea participanților la trafic pentru creșterea gradului de siguranță rutieră.
Activitatea a avut loc la Școala Generală Lerești, unde au fost desfășurate activități educativ-preventive la care au participat 196 de copii școlari și preșcolari și 16 cadre didactice.

Și polițiștii Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității Argeș au desfășurat activități informativ-preventive în cadrul proiectului derulat la nivel european sub denumirea ,,EROII INTERNETULUI”, la Școala Gimnazială Tudor Vladimirescu și Școala Gimnazială Traian din Pitești, cu peste 50 de elevi și profesori.

Au fost purtate discuții despre pericolele pe care le poate implica utilizarea necorespunzătoare a Internetului, dar și despre efectele distrugătoare ale consumului de substanțe interzise.
Astfel de activități, în unitățile de învățământ din județ, vor continua și în perioada următoare.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata