Egal, cu juniori în teren!

Meci de mare luptă sâmbătă la Mioveni, o luptă oarbă între o echipă cu patru juniori în teren, CS Mioveni, şi una cu jucători experimentaţi care joacă numai cu gândul la revenirea în Liga I, FCM Tg. Mureş. „Astăzi suntem <subţiri>, rău”, spuneau cei prezenţi la meci după ce văzuseră echipa galben-verzilor. În formaţia lui Flavius Stoican nu şi-au găsit loc din cauza accidentărilor, dar nu numai, mai mulţi jucători importanţi precum Emil Dică, Andrei Mărgăritescu, Rică Neaga, Lucian Răduţă, Octavian Popescu şi juniorul  Simion.  Partida, considerată un derby al seriei, a fost condusă la centru de braşoveanul Robert Dumitru, care a păcătuit prin maniera în care „a împins”  permanent de la spate echipa oaspete.
Arbitrul Robert Dumitru i-a ajutat pe mureşeni
Raportul ocaziilor într-un meci echilibrat, ca cel de sâmbătă, a fost de 3 – 3, dar cea mai mare a aparţinut mureşenilor. În minutul 64 Cristian Cristea a trimis cu capul de la numai trei metri, dar portarul Dănălache a avut o intervenţie incredibilă,  de zile mari, şi a salvat cu piciorul, precum un portar de handbal. A fost faza meciului! În minutele de prelungire, antrenorul Flavius Soican a fost trimis în tribună de Robert Dumitru pentru proteste, după o fază în care arbitrul braşovean a inventat o lovitură liberă de la 17 metri pentru FCM Tg. Mureş.
Cu observatorul Cornel Sorescu super-vizor
La meciul de sâmbătă a fost prezent şi Cornel Sorescu, preşedintele AJF Argeş, care a stat cu observatorul partidei, craioveanca Fevronia Ion, dar şi cu Viorel Ilinca, fost vicepreşedinte la F.C. Argeş şi Dacia Mioveni. La final, Cornel Sorescu, parte super-vizor la acest mreci, a spus că arbitrajul lui Robert Dumitru a fost unul fără probleme deosebite, după care a plecat la Bucureşti, unde a fost observator la partida Dinamo – F.C. Vaslui (0 – 1), condusă de Marius Avram.
Daniel Isăilă, antrenor principal FCM Tg. Mureş: „Nu sunt mulţumit de joc; am fost statici şi previzibili“
„A fost un meci de uzură, de mare luptă, şi modest din punct de vedere spectacular. Noi am avut trei mari ocazii de gol, două în prima şi una în cea de-a doua repriză. Nu sunt mulţumit de jocul echipei mele, care a evoluat fără agresivitatea pozitivă pe care ne-o dorim, dar ne-au lipsit mai mulţi jucători cu experienţă.  Suntem în continuare pe o pantă descendentă, şi trebuie să redresăm neapărat situaţia. Avem ca obiectiv promovarea, iar acest lucru apasă foarte tare pe umerii jucătorilor noştri, care în acest meci au fost statici şi previzibili în tot ce au făcut pe teren”.
Flavius Stoican, antrenor principal CS Mioveni: „Eliminarea mea a fost pripită!“
„Rezultatul este echitabil din punctul meu de vedere. Echipa noastră cu mai mulţi juniori în teren n-a fost cu nimic mai prejos decât cea de la Tg. Mureş, care ţinteşte promovarea în Liga I. Am avut şi reuşite, dar şi nereuşite, pe acestea din urmă sperăm să le eliminăm la ultimul meci din acest tur, cel de la Maramureş Baia Mare. Pentru că la acest meci am avut mulţi jucători accidentaţi, faptul că vom juca peste două săptămâni este un avantaj pentru noi, deoarece avem timp să-i recuperăm. Trebuie să remarc efortul jucătorilor noştri care au alergat foarte mult, unii chiar până la epuizare. Despre eliminarea mea de către arbitru, consider că a fost pripită. Eu am zbierat la el în minutele de prelungire, când a dictat lovitură liberă la un falut numai de el văzut”.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.