Egal cu Vâlcea de ziua oraşului Mioveni

CS Mioveni – CSM Rm. Vâlcea 1 – 1 (1 -1)
A marcat N’Kongue (27 autogol şi 44 din penalty)
Africanul N’Kongue a uitat în ce poartă trebuia să marcheze. Şi-a amintit în minutul 44
Partida CS Mioveni – CSM Rm. Vâlcea a coincis cu sărbătorirea zilelor oraşului Mioveni, 527 de ani de atestare documentară, însă n-a fost un meci spectaculos, ci mai degrabă unul tactic. Cei doi antrenori, Mihăiţă Ianovschi şi res­pectiv Alin Artimon sunt în căutarea formulelor de echipă, precum şi a consolidării relaţiilor de joc. „Eroul” partidei a fost atacantul african N’Kongue, care înscris cele două goluri ale partidei. În minutul 27, N’Kongue a uitat în ce poartă trebuie să înscrie pentru echipa lui şi a reluat cu capul în propria poartă, iar în minutul 44 a transformat penalty-ul acordat pentru un fault în careu comis de Ionuţ Stancu asupra aceluiaşi N’Kongue.
Artimon şi-a băgat echipa cu fundu-n poartă încă de la început
În partea a doua, ocaziile de poartă au lipsit, singura oportunitate fiind irosită de Rică Neaga, al cărui voleu a trecut puţin pe lângă buturile lui Delme. „Avem o echipă în care contraatacurile sunt de bază”, spunea antrenorul Mihăiţă Ianovschi, iar acest lucru îl ştie şi antrenorul principal de la CSM Rm. Vâlcea, Alin Artimon, care şi-a aşezat echipa cu fundul în poartă pentru a nu le da posibilitatea jucătorilor gazdă să declanşeze contraatacuri. De aici a venit jocul puţin spectaculos, lipsit de ocazii la ambele porţi. CSM Vâlcea s-a apărat şi cu atacanţii, N’Kongue „reuşind” un autogol de toată frumuseţea în minutul 27. Păcat că la una din rarele acţiuni de atac ale vâlcenilor, Ionuţ Stancu l-a faultat prosteşte pe african… Altfel, erau şanse minime pentru echipa lui Artimon să înscrie în poarta lui Popescu.
Echipele
La CS Mioveni a jucat echipa: Popescu – Pasăre, Boboc, Olteanu, Oprea – Mazilu, Mărgăritescu, Năstăsie, Stancu – Neaga, Răduţă. Au mai jucat în repriza a doua: Dumitrache, Simion, Delcea şi Biceanu. Antrenor: Mihăiţă Ianovschi. CSM Rm. Vâlcea: Delme – Eremia, Plecanciuc, S. Popescu, Tomozei – Vasile, Pârvu, B. Popescu, Niculae – Văduva, N’Kongue. Antrenor: Alin Artimon.
Primarul Georgescu ştie bine noua echipă
Prezent la meci, primarul oraşului Mioveni, Ion Georgescu, a cerut lista cu jucătorii titulari de la CS Mioveni. După ce citit lista, a spus că, „gata, acum i-am învăţat pe cei jucătorii noi, şi le voi urmări atent evoluţiile fiecăruia. Avem un lot cu mulţi tineri pe care îi vom creşte pentru viitor”.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.